Zubní ordinace, stomatologie


Děčín, Teplice, Ústí nad Labem, Most, Lovosice, Litoměřice Krupka, Dubí, Jílové


Naši ordinaci najdete v Petrovicích (okres Ústí nad Labem). 

Naší snahou je poskytnout Vám komfortní a bezbolestné ošetření ve třech moderně vybavených ordinacích s důrazem na kvalitu odvedené práce.



                INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

                                             dle čl. 13

                                             NAŘÍZENÍ

                      EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU)

                                             2016/679

                                               ze dne 27. dubna 2016

o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

 

Osobní údaje pacientů  jsou zpracovávány ve zdravotnické dokumentaci v plném souladu s platnými právními předpisy zejména v souladu se zákonem č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování (zákon o zdravotních službách) a jeho prováděcími předpisy.

Jejich zabezpečení a ochrana je zajištěna v souladu s těmito předpisy i v souladu s Obecným

nařízením pro ochranu osobních údajů 2016/679 - v platnost od 25.5.2018.



Kromě možnosti přístupu k Vašim osobním údajům námi vedených, máte právo požadovat jejich opravu či omezení zpracování pokud zjistíte, že jsou tyto údaje nesprávné nebo svůj souhlas odvolat.



V případě, když se domníváte, že zpracováním osobních údajů dochází k porušení Obecného

nařízení na ochranu osobních údajů Vašich práv, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, v místě svého obvyklého bydliště nebo místě, kde

došlo k údajnému porušení:

info@zubni-klinika-pohotovost.cz

tel.475 205 275 nebo 775 766 559

doručovací adresa:Lékárna Petrovice s.r.o.

                              zubní ordinace Petrovice,Petrovice 118,403 37 Petrovice

 

 

Poskytování Vašich osobních údajů je zákonným požadavkem a máte jako pacient povinnost je poskytnout při plnění povinností při poskytování zdravotních služeb,stejně jako zdravotnický pracovník má právo jej po Vás požadovat.

Neposkytnutí Vašich osobních údajů bude znamenat, že správce-zpracovatel Vám nebude moci poskytnout zdravotní služby, a tím může dojít k poškození Vašeho zdraví či přímému ohrožení života.

 

 

Odpovědnost za zpracování ochrany osobních údajů:

 

Petra Holubcová /zástupce Ivana Förster/                        ……………………………………………………….

                                                                                                        Dne 25.5.2018 v Petrovicích




Nabízíme komplexní péči, a to v rámci estetické stomatologie, endodoncie, protetiky, implantologie a paradontologie.

 

Klademe důraz na krátké objednací termíny, které přizpůsobíme možnostem pacienta.
Naší prioritou je garance odvedené práce.

Na základě vstupní prohlídky u nás v ordinaci, která vychází z celkového vyšetření moderní technologií (digitální kamera, intraorální rentgen, velký panoramatický rentgen), Vám sestavíme individuální léčebný plán, který bude odpovídat Vašim potřebám ale i možnostem.

  Ctíme tyto zásady:
  • individuální přístup ke klientovi
  • bezbolestné ošetření
  • léčba moderními přístroji
  • využití pouze špičkových materiálů
  • profesionální přístup k čistění a bělení zubů
  • příjemné prostředí
  • spokojený pacient
Máme smlouvy s těmito zdravotními pojišťovnami:
  • VZP
  • Vojenská ZP
  • ZP Ministerstva Vnitra
  • Česká průmyslová ZP
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Metal-Aliance ZP

Platbu je možno provést v hotovosti nebo platební kartou.


Ordinační hodiny:

Pondělí 8:00 - 17:00
Úterý 8:00 - 16:00
Středa 8:00 - 17:00
Čtvrtek 8:00 - 16:00
Pátek 8:00 - 12:00
   

Tel.: +420 475 205 275

         +420 775 766 559